Названо найдоступніші і комфортні електромобілі

0
93

Знайомтеся найцікавіші електромобілі з тих, що вже є на світовому ринку

1. Chevrolet Bolt

Це перший в світі автомобіль, що підходить і за своїми характеристиками, і за ціною для масового споживача. Він був представлений публіці на початку 2016 року. Вартість в найпростішій комплектації склала $ 37,5 тис., Запас ходу машини – 322 км. Для порівняння: Nissan Leaf з запасом ходу в 170 км на той момент коштував майже стільки ж – $ 34,2 тис. Оновлена версія Chevrolet Bolt 2020 повинна дозволяти власникам обходитися без підзарядки машини ще довше – 417 км.

2. Tesla Model 3.

Хоча General Motors і випередила Tesla, презентувавши Chevrolet Bolt на кілька місяців раніше, все ж поява саме Model 3 стало набагато більше значущою подією для автоіндустрії. Її вартість у базовій комплектації склала $ 35 тис. – в два рази дешевше інших моделей Tesla. Пробіг електромобіля на повній зарядці – 345 км. Подібний, «народний», електромобіль керівництво Tesla обіцяло своїм клієнтам з самого заснування компанії. Ілон Маск навіть заявляв, що вірить в те, що ця машина здатна змінити світ. «Дуже важливо прискорити перехід до транспорту, який не буде приносити шкоди навколишньому середовищу, – говорив Маск. – Це дійсно дуже важливо для майбутнього планети ».

3. Tesla Model S.

Consumer Reports – некомерційна організація, що випускає однойменний журнал і проводить порівняльні огляди і тести споживчих товарів і послуг – в 2015 році поставила Model S p85D найвищу оцінку за 90-річну історію своєї організації. Американський журнал Wired, одне з найавторитетніших видань, які пишуть про сучасні технології, в одній зі статей назвав Model S «найкрутішою машиною на планеті».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!