В Україні почалися продажі оновленого VW Tiguan

0
1575

Компанія Volkswagen почала продавати в Україні оновлений кросовер Volkswagen Tiguan. У базовій комплектації Life він коштує 1 212 934 гривень.

Новий Tiguan, в залежності від комплектації, отримав клімат-контроль Climatronic, адаптивний круїз-контроль, систему автоматичного паркування, пакет фонового освітлення з 30 квітами, систему кругового огляду, цифрову приладову панель. У топовій комплектації є пакет Black Style.

У комплектації Elegance з двигуном 2.0 TSI (220 к.с.), з 7-ступінчастою трансмісією DSG і з повним приводом цей кросовер коштує 1 216 807 гривень. У таку комплектацію входять світлодіодні матричні фари IQ.LIGHT, багатофункціональний шкіряне кермо з обігрівом, ергоактівние передні сидіння і інше.

В Україні почалися продажі оновленого VW Tiguan

У комплектації R-Line з двигуном 2.0 TSI (220 к.с.), з 7-ступінчастою трансмісією DSG і з повним приводом цей кросовер коштує 1 281 162 гривень. У неї входить спортивний багатофункціональний шкіряне кермо, зовнішній і внутрішній дизайн в стилі R-Line, трьохзонний клімат-контроль і інше.

Потрібно відзначити, що Volkswagen Tiguan – це один з найпопулярніших кросоверів в світі. Так, наприклад, в 2019 році в світі було продано більше 900 тисяч екземплярів цієї моделі.

В Україні почалися продажі оновленого VW Tiguan

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!