Mazda назвала ціни на всі комплектації нового кроссовера CX-30

0
639

Український підрозділ компанії Mazda опублікував повну інформацію про ціни на новий компактний кросовер Mazda CX-30. Продажі кросовера стартують з 15 січня 2021 року. Автомобіль буде представлений у нас в трьох комплектаціях: Style, Executive і Premium.

Кросовер CX-30 побудований на платформі Mazda 3 . Довжина кросовера дорівнює 4 395 мм, ширина – 1795 мм, висота – 1540 мм, а розмір колісної бази становить 2 655 мм.

Для нашого ринку модель заявлена з безальтернативним 2,0-літровим атмосферним двигуном Skyactiv-G потужністю 150 к.с. Трансмісія може бути механічною або автоматичною, обидві з шістьма ступенями. Також покупці зможуть вибрати тип приводу: передній або повний.

Стартова комплектація Style оснащується переднім приводом і 6-ступінчастою МКПП. Традиційно для Mazda , пакет безпеки навіть у базовому варіанті – максимально повний і включає всі доступні електронні системи активної і пасивної безпеки, включаючи систему G-Vectoring Plus . На додаток, автомобіль обладнаний електросклопідйомниками, кондиціонером, аудіо-системою з вісьмома динаміками. Стартова ціна – 780 900 грн.

Очікуваний хіт продажів – комплектація Executive – включає в себе таке незвичайне для цього рівня комплектації обладнання, як проекція показань на лобове скло, датчики дощу і світла, а також повний спектр звичного обладнання для забезпечення активної і пасивної безпеки, клімат-контроль, круїз-контроль , підігрів передніх сидінь і бічних дзеркал, CarPlay і  Android Auto , аудіосистему з вісьмома динаміками і управлінням на кермі. Стартова ціна комплектації Executive становить 833 900 грн.

Ціна на передньоприводну версію топової комплектації Supreme починається від 947 600 грн. Найбільш «напханий» опціями повнопривідний варіант пропонується за 973 700 грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!