Компанія Tesla пропонує рік безкоштовної зарядки, щоб збільшити продажі

0
47

Власникам електрокарів Tesla на території США і Канади нададуть можливість протягом 12 місяців безкоштовно заряджатися на станціях Supercharger . Але є особлива умова: в даній акції зможуть взяти участь лише електромобілі Model 3 і Model Y у всіх версіях, крім базової Standard Range , придбані з 12 по 31 грудня нинішнього року.

Нагадаємо, раніше, до 2017 року, всі власники електричних моделей Tesla могли використовувати тільки фірмові зарядні станції Supercharger абсолютно безкоштовно. Але з 2017 року можливість безкоштовної зарядки прибрали, а новим клієнтам почали видавати спеціальні карти на 400 кіловат-годин безкоштовної енергії, що становить приблизно 1 тис. Миль пробігу або 1,6 тис. кілометрів. З того часу автовиробник ще кілька разів змінював умови використання фірмових зарядних станцій.

При цьому метою нової акції є стимулювання попиту на нові електрокари Tesla , щоб компанія змогла виконати план з продажу 500 тис. машин в 2020 році. На сьогоднішній день в США кількість станцій Supercharger перевищує 2 тис. одиниць, при чому на деяких мається до 40 зарядних стійок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!