Новини

Skoda готує наступника седана Skoda Rapid (фото)

Share

Індійського седана Skoda Rapid в 2021 році з’явиться наступник на новій платформі. За словами Skoda, новинка дебютує в кінці 2021 року зі великими габаритами. До речі, новий Rapid буде саме седаном. Поки неясно, як саме будуть позиціонувати Rapid в Skoda – як нового покоління або як абсолютно нову модель з іншим ім’ям.

За даними індійських ЗМІ, седан буде пересуватися на платформі MQB-A0-IN, розробленої спеціально для Індії. Нагадаємо, за створення цієї «візки» відповідала сама Skoda, на якій тепер лежить відповідальність за діяльність всього концерну Volkswagen на індійському авторинку. Платформа, по суті, являє собою здешевлений варіант глобальної MQB, на якій будуть базуватися також нові компактні кросовери Skoda і Volkswagen, представлені у вигляді концептів Vision IN і Taigun відповідно.

Повідомляється, що двигун і варіанти трансмісій седан успадкує від поточного Rapid. Йдеться про бензинову «турботрійку» 1.0 TSI потужністю 110 к.с., що працює в парі 6-ступінчастою механічною і автоматичною коробками передач. В Україні ліфтбек пропонується на вибір з бензиновим «атмосферником» 1.6 MPI потужністю 90 або 110 к.с., а також «турбочетвіркою» 1.4 TSI на 125 к.с .. Перший мотор поєднується з 5МКП або 6АКП, в другій – виключно з 7DSG.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Skoda

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024