Skoda готує наступника седана Skoda Rapid (фото)

0
1013

Індійського седана Skoda Rapid в 2021 році з’явиться наступник на новій платформі. За словами Skoda, новинка дебютує в кінці 2021 року зі великими габаритами. До речі, новий Rapid буде саме седаном. Поки неясно, як саме будуть позиціонувати Rapid в Skoda – як нового покоління або як абсолютно нову модель з іншим ім’ям.

За даними індійських ЗМІ, седан буде пересуватися на платформі MQB-A0-IN, розробленої спеціально для Індії. Нагадаємо, за створення цієї «візки» відповідала сама Skoda, на якій тепер лежить відповідальність за діяльність всього концерну Volkswagen на індійському авторинку. Платформа, по суті, являє собою здешевлений варіант глобальної MQB, на якій будуть базуватися також нові компактні кросовери Skoda і Volkswagen, представлені у вигляді концептів Vision IN і Taigun відповідно.

Повідомляється, що двигун і варіанти трансмісій седан успадкує від поточного Rapid. Йдеться про бензинову «турботрійку» 1.0 TSI потужністю 110 к.с., що працює в парі 6-ступінчастою механічною і автоматичною коробками передач. В Україні ліфтбек пропонується на вибір з бензиновим «атмосферником» 1.6 MPI потужністю 90 або 110 к.с., а також «турбочетвіркою» 1.4 TSI на 125 к.с .. Перший мотор поєднується з 5МКП або 6АКП, в другій – виключно з 7DSG.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!