У Nissan розповіли про новинки 2021 року

Японський автовиробник опублікував звіт про фінансові результати за перше півріччя 2020 року, натякнувши на майбутні новинки.

0
209

У першій половині 2020 фінансового року консолідований чистий обсяг продажів склав 3092,7 млрд ієн, консолідований операційний збиток склав перероблено 158,8 млрд ієн, а чистий збиток – 330 млрд ієн. Таким чином, показники прибутку марки в першій половині 2020 року виявилися на 5,1% гірше, ніж роком раніше. При цьому в компанії очікують, що продажі в 2020 році зростуть на 1% в порівнянні з попереднім прогнозом – до 4,17 млн ​​одиниць.

В одному зі слайдів презентації нас привернула увагу зображення з новинками, які дебютують в 2020-2021 роках. І якщо новий Magnite і наступне покоління Nissan Rogue ми вже бачили, то інтерес викликає і якась неназвана модель, яка відноситься до класу компактних кросоверів . Примітно, що новинка повинна дебютувати вже до кінця 2020 року. Відзначимо, що у нас навіть немає поки знімків нової моделі, поміченою під час тестування, тому не виключено, що до кінця листопада нам представлять черговий концепт.

У 2021 році на нас чекає старт продажів нового Nissan Ariya , який був представлений ще рік тому. Відзначимо, що Роспатент зареєстрував новий товарний знак «Ariya». За попередніми даними, Ariya буде поставлятися в Україну через офіційну дистрибуцію. Відомо, що на абсолютно новій модульній платформі, яка лягла в основі Ariya, базуватиметься ціла лінійка майбутніх електромобілів Nissan, в числі яких буде і нове покоління Leaf.

На 2021 рік через коронавірус був перенесений дебют нового купеобразного кросовера Infiniti QX55, який повинні були представити ще в цьому році. Зовні новинка буде нагадувати знайомий всім нам Infiniti серії FX – купеподібний кросовер обзаведеться спадаючої лінією даху, як у попередника.

Під капотом нового Infiniti QX55 розташується 2,0-літровий бензиновий турбомотор на 268 к.с., в пару якому запропонують лише варіатор і повний привід. Виробництвом автомобілів буде займатися підприємство компанії, розташоване в мексиканському місті Агуаскальєнтес.

Також інтерес привернув якийсь мінівен і серійна версія комерційної моделі Nissan Fairlady Z. Крім того, нас чекає офіційна презентація оновленого Nissan Pathfinder, який компанія тестує ще з початку цього року, оновленого Infiniti QX60 , який підловили на тестах в Детройті, а також нового Qashqai .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!