Стали відомі ціни на новий гібридний Volkswagen Touareg eHybrid

Гібрид вже доступний для замовлення в Китаї.

0
990

Німецький автовиробник почав приймати замовлення на свій новий гібридний кросовер Volkswagen Touareg eHybrid в Піднебесній. Нам стало відомо що вартість автомобіля починається від 679 800 юанів, що приблизно еквівалентно  майже 3 млн гривень за поточним курсом.

Нагадаємо, Volkswagen Touareg eHybrid був розроблений в рамках реалізації плану компанії по зниженню шкідливих викидів в атмосферу. Автомобіль приводиться в рух гібридною силовою установкою на базі турбомотора сімейства EA888 об’ємом 2,0 літра. Сукупна віддача установки досягає 370 л.с. і 700 Нм крутного моменту. В якості трансмісії використовується 8-ступінчаста АКПП.

З такою зв’язкою кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год всього за 5,7 секунди. Виключно на електротязі Touareg eHybrid здатний проїхати до 58 кілометрів при максимальній швидкості в 140 км / г.

Уточнюється, що на повному паливному баку кросовер здатний подолати близько 1 000 кілометрів. Середня витрата Touareg eHybrid становить 2,3 літра на 100 кілометрів шляху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!