Kia розсекретила дані про подовжену версію Optima

0
387

Корейський автовиробник опублікував технічні характеристики подовженої Kia Optima.

Зовсім недавно компанія Kia опублікувала зображення подовженою версією Kia Optima нової генерації. Тепер же автовиробник представив технічні характеристики новинки. На даний момент стало відомо, що автомобіль буде не тільки довше глобальної версії, але і отримає модернізований дизайн, інше оснащення і іншу моторну гамму.

Подовжена модифікація призначена для ринку Китаю. Дизайн автомобіля нагадує версію для ринку Південної Кореї, а зміни торкнулися лише форми переднього бампера і заднього скла. У салоні передбачена цифрова приладова панель, об’єднана з екраном інформаційно-розважальної системи. Обидва дисплеї мають діагональ 12,3 дюйма.

Розмір колісної бази подовженою версією Kia K5 / Optima становить 2900 мм, що на 50 мм довше базової моделі. Новинка має довжину 4 980 мм, ширину 1 860 і висоту 1 445 мм. У моторній гамі з’явиться 1,5-літровий турбомотор з віддачею 170 л.с., який завдяки технології CVVD дозволяє досягти ступеня стиснення в діапазоні від 4: 1 до 10.5: 1. В якості трансмісії використовується 7-діапазонний «робот». Також буде пропонуватися 2,0-літровий наддувний двигун потужністю 240 к.с., що поєднується з 8-ступінчастим “автоматом”.

Продажі Optima китайської зборки повинні стартувати у вересні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!