Опубліковані перші зображення нового Rolls-Royce Ghost

0
548

Англійська автовиробник готується до презентації другого покоління розкішного Ghost . 

Нагадаємо, що актуальна модель була представлена у вересні 2009 року на Франкфуртському автосалоні. Автомобіль має стати доступнішою версією Phantom з укороченою базою. Перше покоління Ghost побудований на серйозно модернізованій платформі BMW сьомої серії в кузові F01 . Під капотом ховається 12-циліндровий двигун N74 об’ємом 6,6 літра потужністю 570 к.с. У 2011 році була представлена подовжена версія під назвою EWB , а ще через три роки вийшла рестайлінговая модель, яка продається і по цей день.

Уже зовсім скоро англійці представлять друге покоління седана. Дизайнери видання «Колеса.ru» створили рендерні зображення на основі наявних даних і шпигунських фото. Очікується, що модель отримає повністю нову передню частину з більш суворої оптикою і збільшеною гратами радіатора.

rol_001
rol_002
previous arrow
next arrow

Збоку ж друге покоління буде дуже схоже з актуальною моделлю, а змінилася, мабуть, лише ширина хромованого молдинга і збільшилася бічне скління. Задні ліхтарі моделі будуть запозичувати дизайн флагманського Phantom . Друге покоління Ghost буде побудовано на новій платформі, яка вже використовується в  Phantom і кросовері Cullinan . Очікується, що під капотом оселиться двигун Rolls-Royce V12 об’ємом 6.75 літра потужністю 570 к.с. і 900 Нм крутного моменту, який буде поєднуватися з «автоматом» ZF на вісім ступенів і повним приводом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!