З’явилися деякі подробиці про перший кросовер Ferrari

0
605

Компанія Ferrari планує вивести на ринок свій перший кросовер. Автомобіль отримає назву Purosangue, він буде побудований на основі нового суперкара Roma GT з переднім розташуванням двигуна. Таку інформацію виданню Auto Express розповів головний інженер італійського бренду Міхаель Ляйтерс.

Уточнюється, що від свого платформного «донора» Purosangue отримає дизайн передньої частини кузова, тоді як задня частина буде більше нагадувати чотиримісний суперкар GTC4 Lusso , де виділяється великі задні двері і збільшений багажний відсік.

Передньомоторну платформа Ferrari Roma GT дозволить застосувати мотори з 6, 8 і 12 циліндрами. За попередньою інформацією, кросовер Ferrari Purosangue отримає гібридну силову установку на базі двигуна V8 з двома турбінами. До слова, на  Roma GT потужність 3,9-літрового V8 становить 620 к. с. і 760 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з 8-ступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

tpjgvhowmzpzapaoom8t
Ferrari_001
previous arrow
next arrow
незалежний рендер Ferrari Purosangue

Серійний варіант кросовера Ferrari Purosangue покажуть в 2021 році. Передбачається, що вартість автомобіля буде починатися від 230 тисяч євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!