Стала відома вартість нової версії Opel Insignia

0
692

Стала відома вартість нової версії Opel Insignia. Ціна авто починається з позначки в $ 36,7 тисячі в модифікації Grand Sport, оснащеної силовим агрегатом об’ємом 1,4 л.

Спочатку в авто є клімат-контроль, дисплей діагоналлю 7 дюймів, підтримка сервісів Android Auto і Apple CarPlay, а також сенсори для парковки, електронні помічники. В кінці 2019 року компанія Opel презентувала нову версію Insignia. Базовими відмінностями від початкового фейслифтинга стали нові фари, розширена радіаторна решітка, дещо змінені обважування. Виробник підтвердив змінений діапазон силових агрегатів, додавши збірку GSi.

Модель Insignia стане доступна у версії з бензиновим турбованим двигуном об’ємом 1,4 л, а також 2-літровим силовим агрегатом. Використання 1.4L дозволяє отримати на виході потужність в 145 «конячок» в парі з 6-секційної механічною трансмісією. Наступним двигуном в лінійці є 2-літровий агрегат потужністю 200 «коней». Даний джерело живлення працює в парі з АКПП на 9 швидкостей. Стара трансмісія на 6 швидкостей буде прибрана з комплектацій. Краща збірка отримає індекс GSi. Для цієї модифікації передбачено використання силового вузла на 230 «коней» в парі з 9-секціононй автоматичною трансмісією. Шанувальники дизельних версій мають вибір з силових агрегатів потужністю 122 або 174 «коней», що працюють в парі з трансмісією на 6 ступенів або «автоматом» – на 8.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!