Kia представить новий Kia Sorento в Facebook

0
1459

В четвер, 19 березня відбудеться онлайн-презентація нової генерації позашляховика.

У прес-релізі, випущеному корейської маркою, йдеться, що через поширення корона вірусу прем’єру нового Kia Sorento вирішено було провести шляхом онлайн-трансляції в Facebook. Нагадаємо, що раніше дебют новинки був запланований на 3 березня і повинен був відбутися в рамках автосалону в Женеві, але той в останній момент було скасовано.

Нова генерація Kia Sorento стане першим кросовером, який буде заснований на новій платформі Kia. Завдяки компактній конструкції моторного відсіку, більш коротким звісам і більш довгій колісній базі модель отримає стильний новий дизайн, а також більш комфортне пересування і поліпшену керованість.

Для Кореї, Європи і Північної Америки автомобіль буде випускатися з новою гібридною силовою установкою «Smartstream». Вона складається з 1,6-літрового T-GDi (з безпосереднім уприскуванням бензину з турбонаддуванням), електродвигуна потужністю 44,2 кВт і літій-іонного полімерного акумулятора ємністю 1,49 кВт/год. Сумарна потужність такої установки становить 230 к.с. і 350 Нм крутного моменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!