Aston Martin привезе в Женеву унікальний DBX

0
470

Фахівці підрозділу Q готують до автошоу в Женеві унікальний Aston Martin DBX.

Тюнінг-підрозділ британського автовиробника підготувало комплект унікальних опцій для кросовера DBX. Представники Aston Martin заявляють, що в Q можуть підготувати неймовірний поліпшення для автомобіля і єдиним обмеженням для них може бути лише уяву і розмір банківського рахунку клієнта.

Кросовер буде оснащений 22-дюймовими колісними дисками, пофарбованими в чорний глянсовий відтінок. Кузов DBX матиме насичений відтінок Satin Xenon Grey. Екстер’єр буде доопрацьовано завдяки установці вуглеластикового аеродинамічного обважування, який буде з’єднуватися з бамперами і накладками порогів. Але найбільш глибокі зміни ховаються в салоні британського кросовера, оскільки інтер’єр буде оброблений карбоном.

Представники Aston Martin поділилися інформацією про те, що для виготовлення салону фахівці з Q вручну укладають 280 шарів вуглецевого волокна, після чого деталі відправляються на 12 годин на спеціальну піч. Однак на цьому процес не закінчується. Потім шматок карбону обробляють на фрезерному верстаті протягом 90 годин для надання необхідної форми.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!