Новий Volkswagen Caddy розсекретили в мережі напередодні прем’єри

0
1178
Новий Volkswagen Caddy розсекретили в мережі напередодні прем'єри

В інтернеті з’явилися зображення нового автомобіля від Volkswagen Caddy наступного покоління. Незабаром буде показаний на Женевському автошоу.

Модифікація пасажирської версії буде представлена ​​на виставці в рамках експозиції німецького автовиробника. Компактний фургон отримав унікальний еволюційний дизайн. Екстер’єр машини як і раніше буде характерним і  властивим фірмовому стилю VW. Так, тонку решітку зверху прикрашають світлодіодні фари, по центру яких розташований логотип з так само переробленим дизайном. Нижня решітка також збільшена і займає більшу частину зони бампера.

Ззаду дах отримав редизайн і тепер має спеціальний скат, який ефектно доповнює подовжена колісна база, укорочений задній звис і агресивна форма бампера. Ще однією «родзинкою» екстер’єру стали збільшені колісні арки і в цілому атлетичний зовнішній вигляд транспортного засобу.

Габарити новинки будуть більшими, ніж базова модель, а комплекс систем асистентів водія розширено до раніше не властивих такого класу машин. Буде автомобіль синхронізуватися і зі спеціальними додатками, для контролю авто віддалено за допомогою звичайного смартфона, комп’ютера, або ноутбука.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!