В Україні представили українсько-китайські автомобілі (фото)

0
448

У вівторок, 18 лютого в Києві відкрились кілька аграрних виставок. Але, не дивлячись на напрямок цих подій, там є що подивитись і серед спецтехніки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в цьому році на виставці представлені два новеньких паливозаправника – на базі шасі Foton та на базі шасі JAC. А головне (і найцікавіше), що паливозаправниками вони стали саме в Україні.

Компанія «Ерідон Тех», офіційний дистриб’ютор автовиробника BEIDI FOTON MOTOR в Україні, на своєму стенді показала 5-кубовий паливозаправник.

Автомобіль має суцільнометалеву одинарну кабіну та вантажопідйомність шасі 5325 кг. Під капотом розташований 152-сильний дизельний рядний чотирициліндровий двигун Cummins, максимальний крутильний момент якого становить 500 Нм. Силовий агрегат працює в парі з 6-ступеневою синхронізованою коробкою передач виробництва ZF.

Друга машина – бензовоз на базі моделі JAC N82.

Машина обладнана двосекційною цистерною валізного типу, об’єм якої становить 5 куб. м. Паливозаправник обладнаний лічильником, фільтром очистки пального, має заправний пістолет із запобіжником переливу та рукавом довжиною 10 м. Машина може використовуватись для перевезення нафтопродуктів щільністю до 860 кг/куб.м.

Базове шасі JAC N82 має дизельний двигун Cummins потужністю 156 к.с., що відповідає екологічним нормам Євро-5. В парі з силовим агрегатом працює механічна КПП. В автомобілі встановлені паливна система BOSCH та гальмівна система KNORR-BREMSE.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!