Компанія Kia показала новий Kia Sorento у вражаючому дизайні

0
3043

Компанія KIA опублікувала офіційні рендери кросовера KIA Sorento нового покоління. Публічна прем’єра моделі відбудеться в березні цього року на автосалоні в Женеві. Подробиці про майбутньої новинки поки не розкриті, проте дизайн екстер’єру та інтер’єру кроссовера четвертого покоління можна оцінити вже зараз.

З зовнішності, правда, на рендерах представлена ​​тільки корма, де вертикальні ліхтарі прийшли на зміну горизонтальним, під табличкою номерного знака з’явився великий напис «Sorento», а на даху – стильний спойлер. У порівнянні з Sorento нинішнього покоління, новинка має більш точні лінії кузова.

Судячи з більш ранніх шпигунських фотографій, решітка радіатора кросовера набуде мати більш складну форму і буде виконана у фірмовому стилі «посмішка тигра». З’явиться нова світлодіодна оптика. Нижня частина бампера буде більш незграбна, а з боків від неї розташувалися трапецієподібні протитуманні фари.

Інтер’єр же розроблений за новою фірмовою концепції «функціональної емоційності», вираженої в рідкісному поєднанні ергономіки, дорогої обробки і передових технологій. У центрі уваги – нова інформаційно-розважальна система з великим сенсорним дисплеєм, нижче якого знаходиться сенсорний блок управління кліматичною установкою. На центральному тунелі знаходиться бездротова зарядка для смартфонів, «шайба» для перемикання передач і селектор вибору режиму руху.

Моторна гамма новинки досі не розкрита. За попередньою інформацією, новий Kia Sorento буде доступний з кількома варіантами двигунів в залежності від ринку. Бензинова лінійка включатиме в себе атмосферне 2,5-літровий чотирициліндровий мотор, а також два турбодвигуна об’ємом 2,0 і 2,5 літра. Турбодизельні варіанти будуть 2,0 і 2,2-літровими. Очікуються також гібридні і підключаються гібридні модифікації.

Публічна прем’єра Sorento нового покоління відбудеться 3 березня на автосалоні в Женеві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!