Toyota представила спортивну версію кросовера Highlander 2021 (фото)

В рамках автосалону в Чикаго, японський бренд представив нову «спортивну» комплектацію свого середньорозмісрного кросовера. Новинка 2021 модельного року надійде в продаж цієї осені, ціни поки що невідомі.

0
1224

Офіційна презентація нового виконання Toyota Highlander відбулася на автосалоні в Чикаго (США). Серед різних спеціальних видань пікапів Tacoma і Tundra, а також позашляховика 4Runner, ефектно виділяється “спортивна” версія середньорозмірного кросовера Highlander. Найцікавіше полягає в тому, що це не просто спеціальне видання моделі, це нова комплектація, яка буде доступна для придбання починаючи з осені цього року. Вона отримала назву XSE.

Є деякі очевидні зміни зовнішнього вигляду в порівнянні зі стандартним кросовером Highlander.

Оновлений зовнішній вигляд відрізняється безліччю чорних елементів – зокрема окантовка фар, рейлінги на даху, корпуси бічних дзеркал, молдинги вікон, а також фальшрадіаторна решітка і решітка повітрозабірника переднього бампера. Всі ці деталі зовнішнього вигляду будуть ексклюзивними для нової комплектації XSE, при цьому вся лицьова панель автомобіля отримує більший нижній бампер з величезними гратами повітрозабірника. Варто відзначити і інший дизайн фар, а також два хромованих патрубки вихлопної системи, які знаходяться позаду. Звичайно, жодна “спортивна” версія не зможе обійдися без ексклюзивних колісних дисків зовні і оздоблення з карбону всередині. З нововведень салону варто відзначити і червоно-чорну обробку.

 3.5-літровий V6 як і раніше розвиває 295 кінських сил, але все ж без механічних поліпшень не обійшлося. Інженери Toyota трохи зміцнили підвіску, щоб поліпшити керованість авто. Рульове управління з електропідсилювачем також калібрувати для додання спортивного характеру їзді. XSE може бути оснащений або переднім, або повним приводом, причому останній здатний передавати 50 відсотків своєї потужності на задні колеса.

Toyota не згадує ціни на нову комплектацію XSE, але представники компанії заявляють, що вона буде знаходиться в прайс-листах на кросовер Highlander між версіями XLE і Limited. Нова комплектація надійде в продаж восени 2021 модельного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!