Skoda встановила неймовірний рекорд в 2019 році

На заводах компанії в Чеській республіці було випущено більше 900 тис. нових машин.

Час читання: < 1 хв.
0

Представництво компанії Skoda підвели виробничі підсумки за 2019 рік. На заводах коімпаніі в Млада-Болеславі і Квасинах було випущено 910 тис. нових машин. Цей показник на 2,25% перевищив результат 2018 року. Найбільша кількість автомобілів було зібрано на заводі в Млада-Болеславі – 590 тис. На цьому підприємстві налагоджено випуск моделей Octavia, Fabia, Scala, Kamiq і Karoq. Також тут збираються силові агрегати MQ200 і MQ100 – в минулому році їх виробництво досягло показника в 570 тис. шт. На території заводу можна фарбувати 812 тис. машин на рік. Як заявляють в прес-службі Skoda, завод є одним з найбільш передових і екологічних на території Європи.

Завод компанії в Квасинах був сильно модернізований – це стало найбільшим перетворенням підприємства за всю історію його існування. Швидше за все, саме тут Skoda налагодить випуск своїх електричних машин. 

Автомобілі Skoda представлені в більш ніж 100 країнах світу, а бестселером марки є модель Octavia. У минулому році було випущено 260 тис. таких автомобілів. До 125-річного ювілею марки Skoda планує розпочати серійне виробництво електромобіля, збудованого на найсучаснішій платформі MEB Volkswagen Group.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!