В Раді прийняли важливе рішення, яке торкнеться усіх водіїв

0
375

Бюджетний комітет Верховної Ради прийняв рішення рекомендувати до розгляду, а також прийняти за основу та в цілому законопроекти, які дозволять Укравтодору в поточному році додатково залучити 19,274 млрд гривень на будівництво, ремонт та експлуатацію доріг.

Про це інформує офіційна сторінка Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору) у соціальній мережі Facebook.

«15 січня 2020 року відбулося засідання Бюджетного комітету Верховної Ради України на якому було прийнято рішення рекомендувати до розгляду у сесійній залі, а також за результатами розгляду в першому читанні прийняти за основу та в цілому законопроєкти № 2660 і № 2661. Вони дозволять Укравтодору додатково залучити фінансування на будівництво, ремонт та експлуатацію доріг на зовнішніх ринках», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що документи передбачають, що у 2020 році за запозиченнями Укравтодору для фінансування дорожніх інвестиційних проектів буде надано державні гарантії в обсязі — 19.274.083,1 тис. грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!