Відроджений Hummer стане електричним пікапом

0
279

Концерн General Motors планує відродити автомобільну марку Hummer, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на інсайдерську інформацію. У продажу новий «Хаммер» з’явиться в 2022 році.

За даними WSJ, новий Hummer буде електричним пікапом. Він отримає потужну електричну силову установку і збереже усі найкращі характеристики свого попередника. На жаль, технічні характеристики поки не відомі.

Новий Hummer продаватимуть в дилерських центрах GMC. Тобто це не буде самостійний бренд в рамках General Motors. Його конкурентами стануть електричні пікапи, що розробляються компаніями Tesla, Rivian, Fisker і Ford.

Рекламувати цю новинку буде відомий американський баскетболіст Леброн Джеймс. На початку лютого рекламу покажуть по американському телебаченню.

Нагадаємо, що концерн General Motors купив Hummer у 1998 році. Його хотіли зробити конкурентом позашляховиків Jeep. Спочатку, здавалося, ці плани здійсняться. Пік продажів Hummer припав на 2006 рік. Однак, потім вони через підвищення цін на бензин різко впали, і в кінцевому підсумку GM припинив випускати автомобілі під цим брендом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!