Categories: Новини

Компанія Ford випустить кросовер для конкуренції з Jeep Compass

Share

У Ford в Бразилії справи йдуть дуже навіть непогано: так, в минулому році бренд продав 235 418 примірників машин, чим забезпечила собі четверту сходинку в рейтингу найбільш популярних марок. Але в нинішньому році зареєстрували зниження на 5%: за перші 10 місяців машини бренду розійшлися тиражем 185 900 одиниць. В результаті марка зайняла п’яту сходинку в списку найбільш затребуваних брендів.

Тепер же в компанії вирішили, що марці необхідні нові кросовери, і, як з’ясувалося, вони вже розробляються. Про це агентству «Quatrorodas» розповів керівник американського підрозділу компанії Лайл Уотерс. 

Як він зазначив, продукт корпорації повинен бути «більш конкурентоспроможними», з цієї причини було вирішено випустити 2 нових кроси і задіяти для цих цілей потужності підприємства в Камасари (Бразилія). Зараз тут проводяться компактні малолітражки Ford Ka і кросовери EcoSport.

Новий середньорозмірний крос і його купеобразну модифікацію почнуть виробляти в середини 2020-го. Назви новинок поки не розкриваються, в той же час відомі внутрішні індекси – BX784 з «звичайної» дахом і BX785 з «похилим». Ймовірно, їх продажі стартують в 2022 – 2023 роках.

Крім цього агентство зазначає, що нові машини будуть, не настільки компактними, як EcoSport. В їх основу ляже нова платформа, яка саме, поки невідомо. Вони отримають просторий салон і багажне відділення досить солідного об’єму.

За відомостями, преси «стандартний» крос, ймовірно, згодом отримає найменування Territory. Варто згадати, що крос з такою назвою в 2020 році з’явиться у продажу на бразильському ринку, в той же час машини привезуть з Китаю. Поки незрозуміло, що буде в цьому випадку з імпортної моделлю, може, її спочатку все-таки будуть продавати під іншим ім’ям (хоча зараз на місцевому веб-порталі Ford цей SUV анонсований саме як Territory).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Ford

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024