Categories: Новини

Volkswagen представив зображення нової бюджетної моделі

Share

Електричний компактний хетчбек, відомий під внутрішньою робочою назвою ID Entry, планується показати в концептуальному вигляді в другій половині 2020 року, до того як він надійде в продаж у 2022 році за ціною, яка підірве ID 3. ID Entry матиме простий однобортний силует і повнорозмірне зображення задніх ліхтарів. Він стане першим одержувачем нової платформи Volkswagen MEB Entry.

Описана як більш рентабельна версія структури MEB, яка повинна служити основою для більш великих і дорогих моделей ідентифікаторів, планується сформувати основу для ряду аналогічних електричних моделей від ряду брендів Volkswagen Group, включаючи Skoda, Seat і нова, тільки китайська Jetta. Деталі нової платформи залишаються мізерними, хоча головний операційний директор Volkswagen Ральф Брандштеттер каже, що він очікує, що батарея, яку буде використовувати ID Entry, матиме дальність ходу від 210 до 240 км.

«Це невелика машина, яку люди будуть використовувати для більш коротких відстаней, – сказав він. – Середня тривалість поїздки становить менше 25 кілометрів, тому вам не потрібен велика дальність ходу. Ми очікуємо, що він буде куплений як другий або третій автомобіль ».

Вважається, що ID Entry підходить для недавно оновленого e-Up і Polo з фейсліфтингом і має довжину близько 3800 мм. Незважаючи на це, властиві цій платформі переваги упаковки забезпечують внутрішній простір, порівнянне з недавно представленим Mk8 Golf. Попереднє зображення ID Entry слід ескізу концепції ID Buggy на різдвяній листівці Volkswagen 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Volkswagen

Останні записи

Skoda прогнозує початок цінової війни в Європі у сегменті електромобілів

Днями були оголошені ціни на новий електромобіль Skoda Elroq, який здивував своєю конкурентоспроможною вартістю, порівнянною…

10.10.2024

Водіям пояснили, чи потрібно мити двигун авто насправді

Миття двигуна - процедура, про яку багато водіїв замислюються лише при необхідності або зовсім нехтують…

10.10.2024

Список автомобільних деталей, які крадуть найчастіше

Навіть у добре освітлених місцях автомобіль залишається привабливою мішенню для злодіїв. Вони зазвичай намагаються викрасти…

10.10.2024

Toyota знову названа найціннішим автомобільним брендом

За даними дослідження Interbrand за 2024 рік, Toyota знову визнана найціннішим автомобільним брендом у світі,…

10.10.2024

У Європі запустили продаж електрофургонів Ford E-Transit Courier

Ford представив у Європі новий компактний електромобіль для бізнесу - E-Transit Courier . Цей електрофургон…

10.10.2024

Десять найдивніших додаткових автомобільних опцій

При покупці нового автомобіля нерідко виникає питання: брати в стандартній комплектації або замовити ще й…

10.10.2024