Volkswagen представив зображення нової бюджетної моделі

Volkswagen анонсував свою нову ID модель початкового рівня в ескізі на різдвяній листівці, розісланій журналістам.

Час читання: 2 хв.
0

Електричний компактний хетчбек, відомий під внутрішньою робочою назвою ID Entry, планується показати в концептуальному вигляді в другій половині 2020 року, до того як він надійде в продаж у 2022 році за ціною, яка підірве ID 3. ID Entry матиме простий однобортний силует і повнорозмірне зображення задніх ліхтарів. Він стане першим одержувачем нової платформи Volkswagen MEB Entry.

Описана як більш рентабельна версія структури MEB, яка повинна служити основою для більш великих і дорогих моделей ідентифікаторів, планується сформувати основу для ряду аналогічних електричних моделей від ряду брендів Volkswagen Group, включаючи Skoda, Seat і нова, тільки китайська Jetta. Деталі нової платформи залишаються мізерними, хоча головний операційний директор Volkswagen Ральф Брандштеттер каже, що він очікує, що батарея, яку буде використовувати ID Entry, матиме дальність ходу від 210 до 240 км.

«Це невелика машина, яку люди будуть використовувати для більш коротких відстаней, – сказав він. – Середня тривалість поїздки становить менше 25 кілометрів, тому вам не потрібен велика дальність ходу. Ми очікуємо, що він буде куплений як другий або третій автомобіль ».

Вважається, що ID Entry підходить для недавно оновленого e-Up і Polo з фейсліфтингом і має довжину близько 3800 мм. Незважаючи на це, властиві цій платформі переваги упаковки забезпечують внутрішній простір, порівнянне з недавно представленим Mk8 Golf. Попереднє зображення ID Entry слід ескізу концепції ID Buggy на різдвяній листівці Volkswagen 2018 року.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!