Geely разом з Volvo створює новий кросовер

Бренд Lynk & Co, який є власністю автоконцернів Geely і Volvo, представить новий кросовер, який отримає індекс 06.

0
870

Початок продажів нової моделі намічено на наступний рік, а недавно в базі міністерства промисловості Китаю опублікували дебютні знімки новинки.

Судячи з поширеним відомостям, новою моделлю в лінійці Lynk & Co стане компактний крос, в основу якого ляже архітектура CMA від Geely-Volvo, а також він отримає шведські турбодвигуни.

Довжина моделі становить 4340 мм, ширина – 1820 мм, висота – 1625 мм, а відстань між осями одно 2640 мм. Дизайн кросу з індексом 06 сильно нагадує інші моделі китайської марки, при цьому новинка укомплектують «паряться» дахом, унікальними задніми ліхтарями і яскравими декоративними вставками на кузові.

За відомостями, машину оснастять легкосплавними колісними дисками на 17-, 18- і 19-дюймів, адаптивним круїз-контролем і панорамним дахом. Крім цього з’явиться гібридна версія, яка буде відрізнятися наявністю решітки радіатора з «виступом» і подвійного патрубки випускної системи.

Lynk & Co 06 отримає трициліндровий бензиновий турбодвигун Volvo об’ємом 1,5 літра продуктивністю 177 к.с. Разом з мотором будуть функціонувати 7-діапазонний «робот» і передньопривідна система. Обзаведеться нова модель повним приводом, поки невідомо.

Компактний кросовер на китайському ринку в продаж надійде в наступному році. За припущеннями, він стане бюджетною моделлю Lynk & Co, отже, він буде коштувати дешевше, ніж крос 02, в даний час доступний від 119 800 юанів (приблизно 500 тис гривень).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!