Новий компактний кросовер Kia вперше помітили на випробуваннях

Корпорація KIA почала тестувати новий субкомпактний кросовер, довжина якого менше 4 метрів.

0
490

Раніше нова модель була помічена на індійських дорогах, а зараз крос знову попався в об’єктиви фотокамер на одній з південнокорейських парковок.

Достовірної інформації про авто, зрозуміло, поки мало – відомий тільки індекс (QYI), під яким його і бачать. Проте, дещо можна зрозуміти за розмірами.

Судячи з того, що довжина кросовера не більш 4 метрів, він повинен стати найбільш компактним і бюджетним SUV в модельному ряду японської марки, склавши конкуренцію моделі Venue від Hyundai. 

Детально розглянути зовнішній вигляд через маскування поки важко, але навіть через неї помітно, що новинка буде практично ідентична «побратиму» Venue і за розмірами, і за пропорціями кузова. Крім цього KIA QYI обзаведеться оригінальної гратами радіатора «посмішка тигра» і прямокутними задніми ліхтарями.

Щодо лінійки двигунів, то в неї, швидше за все, увійдуть, щонайменше, 3 мотора: 115-сильний атмосферний силовий агрегат на 1,5 літра MPI, 120-сильний турбодвигун T-GDI (обсяг не розкривається) і турбодизель CRDi на 1 , 5 літра продуктивністю 115 к.с. Силові установки, напевно, будуть працювати разом з простою 6-швидкісний МКПП або 7-діапазонним «роботом» з подвійним зчепленням.

Найкомпактніший і дешевий кросовер KIA може дебютувати вже в наступному році на виставці Auto Expo в Індії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!