Українські лікарі отримали новенькі Peugeot 301 (Відео)

0
219

Ключі від 23-х новеньких седанів Peugeot 301 сімейні лікарі отримали особисто від голови Волинської обласної держадміністрації Олександра Савченко. Про це повідомляється на його сторінці в Фейсбук. Машини закуплені в рамках субпроекту «Вдосконалення допомоги хворим із захворюваннями системи кровообігу у Волинській області».

Транспорт закуплено через систему електронних торгів ПроZorro – переможцем тендера стала компанія «Ві Ді Юнікомерс», яка поставила в область автомобілів на суму 8 млн. 257 тис. грн. За словами Олександра Савченка, в 2019 році очікується закупівля ще 30 машин для сімейних лікарів.

Поставлені автомобілі Peugeot 301 оснащені 3-циліндровим 1,2-літровим бензиновим двигуном. В ході недавнього оновлення моделі Peugeot 301 цей двигун став потужнішим – 82 к.с замість 72 к.с., максимальний крутний момент виріс до 117 Нм (+7 Нм). Коробка передач – механічна, 5-ступінчаста.

Всі машини оснащені системою курсової стійкості ESP, air bag, електропідсилювачем керма, центральним замком і захистом двигуна. Сьогодні Peugeot 301 з таким двигуном доступний за ціною від 327 тис. грн.

Компанія «Ві Ді Юнікомерс» спеціалізується на автомобілях швидкої допомоги. У грудні 2018 року його, зокрема, поставила дві карети швидкої допомоги на базі Ford Transit для дитячих медичних центрів Херсонської області.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!