Categories: Новини

ЗАЗ продавав українцям Ланоси вдвічі дорожче, ніж росіянам

Share

ЗАЗ продавав українцям «Ланоси» в два рази дорожче, ніж росіянам, пише bn24.biz.ua.

Результати порівняльного аналізу цін на базові комплектації найпопулярніших моделей машин в Україні і Росії показали, що для наших громадян автомобілі коштували і коштують значно дорожче.

Ось, що говорить статистика.

За результатами періоду 2016 року, а також першої половини 2017 року середня вартість автомобіля ZAZ Lanos в Українській державі склала 9 тисяч 600 доларів, в той час як в Російській Федерації та за таку ж збірку просили всього 5 тисяч 100 доларів. У глобальній павутині розміщені результати порівняльного аналізу розцінок на автомобільну продукцію.

Цікаво виходить, що згідно з опублікованими даними порівняльного аналізу, ЗАЗ для жителів України підвищував ціни на автомобілі моделі Lanos.

Російські ж автолюбителі могли придбати ці ж авто за значно меншими розцінками.

Таким чином, українські автолюбителі віддавали за автомобілі близько 9 600 доларів. Для російського ринку автомобіль продавали за 5,1 тис. Доларів.

Фахівці не змогли відшукати причину подібного розбіжності вартості.

З’ясувалося, що покупка транспорту від українського виробника для громадян України виходила дорожче, ніж водіям з РФ.

Чітко видно, що наші громадяни змушені помітно переплачувати за більшість популярних машин в порівнянні з громадянами Росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Leave a Comment

View Comments

  • Це результат споконвічного прогинання перед москалями, а своїх людей мають за біомасу, яку можна безкарно доїти.

  • О це і є фактична "підтримка вітчизняного виробника", а свме п. Васадзе. Це є пряме лобіювання його фінансових інтересів: 15 років випускати цього рахіта - чудо васадзівського автопрому Деу Ланос нічого не змінюючи і переконуючи всю Україну, що кращого авто, ніж Ланос ніто не придумав і найближчим часом не придумає. На піку прдаж 2006-2009р.р. він навіть не пробував випустити нову модель. Для чого? Бабки і так рікою текли за це недоробло. Тепер нове вітчизняне авто зі всього китайського Віда. Та віддай той нещасний ЗАЗ задурно якомусь Рено, Пежо, Фольксвагену чи ще комусь. Може хоч робочі місця будуть. Хоча вже й спеців не стало. От і маємо результат лобіювання однієїї людини. Така сама історія з енергетикою, газом. Доб'ють "хазяї" мережі до ручки, гроші в офшори, трубопроводи з кабелями в металобрухт, а самі на Гаваї. Чекаємо.

  • Так, Максиме, це прямий наслідок свідомої меншовартості та продажності більшості українців.
    І змінюватися на краще вони НЕ ХОЧУТЬ.

  • О це і є фактична "підтримка вітчизняного виробника", а свме п. Васадзе. Це є пряме лобіювання його фінансових інтересів: 15 років випускати цього рахіта - чудо васадзівського автопрому Деу Ланос , нічого не змінюючи і переконуючи всю Україну, що кращого авто, ніж Ланос ніто не придумав і найближчим часом не придумає. На піку продаж 2006-2009р.р. він навіть не спробував випустити нову модель. Для чого? Бабки і так рікою текли за це недоробло, а нормальне авто неможливо купити через драконівськи мита, акцизи, які лоббісти пропхали через ВР для благополуччя однієї людини. Тепер нове вітчизняне авто зі всього китайського Віда. Та віддай той нещасний ЗАЗ задурно якомусь Рено, Пежо, Фольксвагену чи ще комусь. Може хоч робочі місця будуть. Хоча вже й спеців не стало. От і маємо результат лобіювання монополіста. Тепер ні податків від ЗАЗа і мізер від імпорту авто Така сама історія з енергетикою, газом. Доб'ють "хазяї" мережі до ручки, гроші в офшори, трубопроводи з кабелями в металобрухт, а самі на Гаваї. Чекаємо.

  • І ця афера стосовно власних громадян, здійснена в той час коли ми знаходимось у стані війни з РФ.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

У МВС попередили водіїв про заміну документів, що робити

Понад 55 тисяч автомобілів вже знайшли своїх нових власників завдяки напрочуд простій та інноваційній послузі "Дії". Це…

27.04.2024

З’явилися перші фотографії нового Bugatti

Bugatti готується представити наступника Veyron та Chiron і, схоже, вже тестує прототипи на вулицях. Деталі…

27.04.2024

Volvo зіштовхнула у краш-тесті найменший і найбільший електрокари (відео)

Так компанія вирішила продемонструвати безпеку всього модельного ряду. Тест виконали на випробувальному полігоні марки. Для…

27.04.2024

Toyota відродить хетчбек Starlet (фото)

Toyota припинила випуск хетчбека Starlet ще в кінці 90-х, але в 2020-му році машину воскресили…

27.04.2024

Оновлення даних у ТЦК з 18 травня: чи зможуть забрати в ухилянтів квартиру та авто

Після набрання чинності новим законодавством про мобілізацію, неявка до ТЦК може стати приводом для арешту та подальшого…

27.04.2024

Названий найнадійніший двигун Toyota у 2024 році

Більшість моторів Toyota здатні похвалитися куленепробивною репутацією з точки зору надійності, з якою можуть конкурувати…

27.04.2024