Українських водіїв попередили про новий вид шахрайства

0
340

Повідомляється, що шахраї вимагали переказу коштів на міжнародний валютний обмінник

У суботу вдень, 10 листопада в Харкові невідомі намагалися витребувати гроші у власника автомобіля через погрози про псування майна, передає РБК-Україна

Власник машини знайшов дивну записку, залишену зловмисникам разом з ланцюгом, яка сковувала рух автомобіля. За попередніми даними, зловмисниками є неповнолітні, передає Харків City в Facebook. 

На думку адміністрації спільноти, шантажистами є підлітки. Про це свідчить велика кількість граматичних помилок і почерк.

“Злегка ***** від правопису і кількості помилок, але ми-таки зробили для вас короткий зміст цього послання:” переведіть на рахунок в EasyPay 1000 грн, інакше на перший раз будуть розбиті фари і порізана гума, а сума збільшиться вдвічі. На другий раз машина буде спалена. Стартапери з 7-Б з ** бали! ” – написали в співтоваристві. 

У мережі розповіли про новий вид шахрайства з автомобілями 

У коментарях з приводу віку злочинців сперечаються: деякі припускають, що зловмисник міг просто не вивчати російську мову.

“А чому все вирішили, що це діти? Через помилки в тексті? Може це просто люди, у яких росіянин не рідна мова”, “А що стосується помилок, то ось вам приклад якості освіти в сучасній школі, де в школі використовується одна мова, а в спілкуванні – інший, ось і виходить, що бідний школяр (без тищщі-тищщі гривень він поки бідний) навіть пише суржиком “, – пишуть користувачі. 

Дехто запропонував кілька варіантів “усунення” шахраїв. 

“Їх потрібно зловити і отп ** дить орфографічним словником”, “Саме час запропонувати евробляхі. Мені подобається задумка”, “Гараж орендуй”, “Потерпілому рада – звертайтеся в службу EasyPay, нехай лочат ( блокують – прим. ред.)

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!