Categories: Новини

Преступление и шантаж: Украину предупредили об опасности «евроблях»

Share

Из-за отсутствия законного права собственности на автомобили с европейской регистрацией, в Украине очень большой процент подобных транспортных средств используется в различных преступлениях, связанных с грабежом и насилием.

Об этом заявил эксперт по вопросам безопасности Сергей Шабовта.

Он подчеркнул, что за последние годы в стране выросло количество инцидентов на дорогах с владельцами авто на «еврономерах», и основной причиной этому является тот факт, что идентифицировать такого водителя практически невозможно, если его физически не задержали.

В свою очередь митинг владельцев автомобилей на европейских номерах, проходивший в правительственном квартале Киева 7 ноября эксперт назвал преступлением. Причем подобное, по его словам, происходит уже не впервые, но при этом до сих пор не получило правовой оценки.

«Можно назвать себя общественной организацией, но люди по мошеннической схеме собрались вместе, объединились и начали шантажировать государство на уровне высшей законодательной власти и Кабмина. Я вообще этого не понимаю», – возмутился Шабовта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Leave a Comment

View Comments

  • Він не розуміє. Глянь яка кількість злочинців зібралася на єврономерах. Чи може навпаки злочинці занадто крадуть та засиділися в урядовому кварталі? Люди змушені десь за кордоном щось шукати бо оці паскуди які називають себе владою загнали народ в абсолютні злидні.. А ще страшніше що до влади рвуться такі самі крадії та брехуни....... От тобі пояснення....

  • Цілком згоден з паном С. Шабовтою: як держава може таке терпіти (якщо вона себе, звичайно, поважає): по якихось шахрайських схемах понавозили машин, а тепер шантажують цілу державу своїми погрозами! Чи вже держава цілком імпотент? І вміє воювати тільки з бабусями, що продають вирощене ними?
    Мого знайомого на дорозі вдарив якийсь "гоблін" на "євроблясі" так, що понівечів весь "передок" Лансера, кинув машину і втік. А поліція руками розводить - як його знайти? А у мого знайомого тільки "автоцивілка". І що робити? І таке ж може статися з будь-яким водієм, бо цих "євроблях" на дорогах все більше і більше. Я колись у липні робив таку собі статистику на Бориспільській трасі - у межах 0,5 години - 23% "євроблях"....

    • А якби той "гоблін" був на авто на укр. обліку, але яке куплене по тех. паспорту??? Кінців теж не найдете....

  • Харе гнати гімно.... А по тех пасорту скільки машин на укр. реєстрації їздить??? І теж (не всі ж звичайно) їх використовують теж в злочинних цілях без індетифікації водія. Згадайте вбивство мера Сімеїза. Жига, яку використав кіллер буа куплена по ТП.

  • А якби той "гоблін" був на авто на укр. обліку, але яке куплене по тех. паспорту??? Кінців теж не найдете....

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Представлений недорогий Cadillac Optiq 2025 з 33-дюймовим екраном та довічною гарантією на електричні системи

Cadillac представив Cadillac Optiq 2025 модельного року, який схожий на більший Cadillac Lyriq і оснащений…

08.05.2024

Toyota Camry може стати повністю електричним седаном

Нове покоління знаменитого своєю надійністю седана Toyota Camry було представлено минулого року. Машина вперше в…

08.05.2024

Toyota Camry – символ надійності та комфорту для автомобілістів 

Завжди є автомобілі, які стають символами надійності, комфорту і популярності. Один із них - Toyota…

08.05.2024

Оновлений гібридний кросовер Dacia Spring вже доступний для попереднього замовлення: характеристики та ціни

Компанія Dacia відносно недавно презентувала оновлену версію кросовера Dacia Spring 2024. У процесі модернізації він…

07.05.2024

Представлено новий універсал Volkswagen Passat 2024 з повним приводом 4Motion

Компанія Volkswagen продовжує розширювати лінійку своєї оновленої моделі Passat, представивши версію із системою повного приводу…

07.05.2024

Rolls-Royce Cullinan оновився і отримав дивне «обличчя» (фото)

Rolls-Royce представив оновлений кросовер Cullinan. Розкішний позашляховик пережив модернізацію в середині життєвого циклу, і вона…

07.05.2024