Categories: Новини

“Євробляхери” заявили, що йдуть на вибори президента та парламенту

Share

В своїй офіційній заяві представники руху за доступне розмитнення проголосили про найближчу мету сформувати власну політичну силу.

Громадська організація “АвтоЄвроСила”, лідер якої Олег Ярошевич в знак протесту проти невигідного Закону спалив свій Range Rover, заявила про свої політичні амбіції.

В своєму зверненні до члені організації та громадськості вони оголосили, що формуватимуть власну політичну силу “Сила Виборців”, яка піде на вибори президента та народних депутатів у 2019 році.

Читайте також: Верховна Рада прийняла Закон про доступне розмитнення

“Ми почнемо гуртувати українців в першу Всеукраїнську громадянську платформу політичної дії “Сила Виборців”, яка сформує спільне бачення України, яку мають створити наступний президент та парламент, оберемо гідних кандидатів на ці представницькі мандати, профінансуємо їх виборчі кампанії для приходу до влади та контролюватимемо виконання взятих ними на себе зобов’язань”, – говориться у зверненні “АвтоЄвроСили”.

Разом з тим, власники авто на іноземній реєстрації розуміють, що їх прихильників поки що недостатньо для створення справжнього політичного руху. Хоча вони стверджують про 2,7 млн. користувачів авто на іноземній реєстрації.

Тому “євробляхери” готові до об’єднання з іншими політичними силами. “Ми розуміємо, що для того, аби ми створили таку силу, лише нашої громади з нашими вимогами замало! Ми маємо об’єднатися з іншими спільнотами, які борються за свої права та інтереси, і які роками очікують своїх законів! Щоб виступити єдиним громадянським фронтом”, – говориться у зверненні.

Серед перших акцій нової політичної сили – блокування кордонів України та проведення “багатотисячного мітингу під Адміністрацією Президента України з вимогою накласти вето на прийняті вчора закони 8487 та 8488”. Ця подія має відбутися 15 листопада 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Leave a Comment

View Comments

  • А чо, цій суці слабо було спалити себе разом зі своїм АвтоЕвроХламом? Став би АвтоЕвроМучеником, бля. Заблокували Грушевського чи Хрещатик, чи якусь іншу дорогу, пустити танки з обох боків і щоб немали куди втікти, і давити цих гнід разом з їхнєю ржавою рухляддю !!! 2-3 рази такого шоу, і буде порядок.

  • Чтобы прекратить этот блчхерский шабаш, необходимо ввести в парламент без разницы от какой партии Ярошевича и еще пару горлохватов. Через пару голосований они купят себе и своим женам по новенькому Рендж роверу из украинского салона и проблема отвалится сама собой.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Нове покоління одного з найдешевших кросоверів Volkswagen показали на перших зображеннях

Компанія Volkswagen уперше показала субкомпактний «паркетник» T-Roc у 2017 році, а потім провела рестайлінг першого…

27.04.2024

Мотори-довгожителі: вони залишалися у виробництві десятиліттями

Розробка двигуна автомобіля дорога і складна, тому автовиробники намагаються використовувати їх якнайдовше. Але деяким моторам…

26.04.2024

Як купувати вживаний автомобіль

Уживаний автомобіль зазвичай купують, якщо не вистачає грошей на покупку нового. Або це буде перший…

26.04.2024

Nissan наповнить ринок недорогими електрокарами і гібридами

Nissan планує активну електрифікацію модельного ряду - до 2027 року дебютують одразу 16 електричних та…

26.04.2024

Відбувся запуск продажу електричного кросовера Alfa Romeo Junior

Компанія Alfa Romeo представила ціни на свою нову модель Junior Elletrica , яка обіцяє стати…

26.04.2024

Представлено новий спортивний Mercedes-Benz E-Class

Mercedes-Benz E-Class нового, шостого покоління дебютував 25 квітня 2023 року. Рівно за рік німецька марка…

26.04.2024