Водіям назвали автомобілі, які ніколи не зупиняють поліцейські

Час читання: < 1 хв.
0
Водіям назвали автомобілі, які ніколи не зупиняють поліцейські

Звичайні автовласники не люблять перетинатися із представниками служби поліції на дорогах. Однак є категорії водіїв, які керують транспортними засобами, які потрапляють до списку заборонених до зупинки працівниками поліції. Представник поліції перерахував, які саме автомобілі мають право на імунітет.

Що ще відомо

Транспортні засоби, оснащені проблисковими маячками синього кольору, можуть не дотримуватись вимог дорожніх розміток та знаків. У випадку, якщо також включений звуковий сигнал, вони отримують перевагу при русі. Решта учасників повинна знизити швидкість або зупинитися, обганяти подібні ТЗ заборонено.

До списку також увійшов військовий транспорт, який можна визначити за чорними номерами. Не можна зупиняти суддів та прокурорів, тобто зупинити їх можна, але вживати заходів покарання не можна. І тут створюється доповідь до прокуратури. До списку тих, хто має імунітет, також входять депутати. При цьому особливе становище не означає, що у разі порушення вони залишаться без покарання. Звичайні люди можуть позбутися штрафу, тоді як ті, хто обіймає певні посади, можуть втратити своє місце.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!