Компанія Volkswagen відмовиться від екранів у майбутніх моделях

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Volkswagen відмовиться від екранів у майбутніх моделях

Електромобілі стали справжнім головним болем для автовиробників та інженерів. Дані показують, що продажі істотно нижчі за очікування. Компанії розпочали з виробництва великих та дорогих моделей з невеликою автономністю, які не викликали такого інтересу, як очікувалося. Саме невеликі моделі мають відіграти ключову роль у демократизації електромобільності, але навіть вони створюють серйозні проблеми.

Все заради низької вартості

Найбільше занепокоєння викликає прибутковість, особливо у компанії Volkswagen. Бренд із Вольфсбурга переживає один із найскладніших сезонів за останні роки. Незважаючи на відповідність продажу цілям, крім китайського ринку, проблема полягає у низьких чистих доходах. Volkswagen отримує лише 5,6% прибутку з кожної проданої машини, тоді як зазвичай очікується результат у двоцифрових цифрах. Виробництво електромобілів обходиться компанії надто дорого.

Volkswagen планує випустити моделі ID.2 та ID.1, які можуть змінити поточний стан справ. Стартові ціни на ці авто становитимуть близько 25 тис. і 20 тисяч євро відповідно. Модель ID.1 обіцяє стати найдоступнішим електромобілем компанії, хоча поки невідомо, чи збережеться ця назва.

Реклама

Заради досягнення цілей Volkswagen розглядає можливість відмовитися від екранів у найдешевших версіях майбутніх моделей. Натомість водіям запропонують використовувати свій телефон як мультимедійний пристрій, що виглядає як несподіваний крок на тлі конкурентів, таких як Dacia та Citroën, які вже пропонують екрани у своїх бюджетних електрокарах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!