Визначено найкращий електромобіль серед нових та вживаних моделей

Час читання: < 1 хв.
0

Tesla Model 3 знову підтвердила свою перевагу, отримавши престижні нагороди журналу «What Car?» у рамках «Electric Vehicle Awards 2024». Британське автомобільне видання визнало Model 3 найкращим електромобілем як серед нових, так і серед уживаних автомобілів, підкреслюючи лідерство Tesla на ринку електромобілів.

У сегменті вживаних авто, попереднє покоління Tesla Model 3 стало найкращим вибором у класі Executive, особливо завдяки привабливій ціні на вторинному ринку. Це робить Model 3 доступнішим для тих, хто хоче володіти надійним і технологічно просунутим електромобілем.

Реклама

Оновлена версія Model 3 також отримала високу оцінку, ставши найкращим новим електромобілем у категорії Executive. Цей седан відзначили за відмінну керованість, багатий набір технологічних функцій і практичність, зокрема великий багажник, який вміщує дев’ять валіз.

Tesla продовжує встановлювати стандарти в світі електромобілів, а ці нагороди лише підтверджують її лідерство в інноваціях та якості в автомобільній індустрії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!