Оголошені комплектації та ціни Hyundai Sonata 2025

Час читання: < 1 хв.
0
Оголошені комплектації та ціни Hyundai Sonata 2025

Hyundai повністю оновила дизайн седана Sonata, і в результаті модельний ряд 2025 року отримав підвищення цін на всі комплектації. Початкова ціна на Sonata 2025 тепер становить 27 800 доларів.

Базова модель Sonata SE оснащена тією ж силовою установкою, що й комплектація SEL, — 191-сильним 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном у поєднанні з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Стандартне обладнання включає 16-дюймові легкосплавні диски, проекційні світлодіодні фари, світлодіодні денні ходові вогні, світлодіодні задні ліхтарі та автоматичне управління фарами.

Реклама

Sonata SE також отримала двозонний автоматичний клімат-контроль, кнопковий запуск, підтримку бездротового та дротового Android Auto та Apple CarPlay, 12,3-дюймовий інформаційно-розважальний екран та чотири порти для зарядки USB-C (два спереду та два ззаду). Серед систем безпеки — дев’ять подушок безпеки, система утримання смуги руху, система запобігання фронтальним зіткненням з виявленням пішоходів і велосипедистів, а також попередження про зіткнення в сліпій зоні під час перехресного руху ззаду.

Інші комплектації лінійки Sonata 2025 року — SEL, N Line та гібриди SEL і Limited — також подорожчали на кілька сотень доларів. Hyundai виділила SEL Convenience як окрему комплектацію. Повний привід став доступним для SEL, а потужніша Sonata N Line з 290-сильним двигуном залишилася в лінійці, тепер вона оснащена повітропроводами на консолі другого ряду.

Гібридні версії продовжують використовувати 192-сильний 2,0-літровий чотирициліндровий двигун у поєднанні з шестиступінчастою коробкою передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!