Ford акцентує увагу на гібридах та доступних електромобілях

Час читання: 2 хв.
0
Ford акцентує увагу на гібридах та доступних електромобілях

Ford активно трансформує свій автопарк, орієнтуючись на випуск як доступних електромобілів, так і гібридних моделей. Компанія планує завершити гібридизацію всього модельного ряду до кінця десятиліття і вже значно просунулася у реалізації цієї стратегії.

Однією з ключових новинок є електричний пікап F-150 Lightning. Незважаючи на успішний запуск моделі, Ford оголосила про розробку наступного покоління повнорозмірного пікапа, який має вийти в 2027 році. Це може означати, що F-150 Lightning буде знято з виробництва після появи нової моделі.

Реклама

В той же час, Ford продовжує активно розвивати свою лінійку гібридів, зокрема Mustang, Bronco та Maverick залишаться центральними моделями в портфелі компанії. Наприклад, Maverick, компактний пікап, отримає оновлення для 2025 модельного року, включаючи нову функцію повного приводу з гібридною трансмісією, що стала популярною серед клієнтів.

Ford також планує подальший розвиток гібридних моделей, включаючи випуск трирядних гібридних кросоверів замість раніше запланованих електричних моделей. Це рішення базується на перевагах клієнтів та витратах на акумулятори, які поки що роблять масове виробництво трирядних електромобілів економічно невигідним.

Компанія націлена на розробку компактних та доступних електромобілів. Першою моделлю на новій платформі стане середньорозмірний пікап, який заплановано на випуск у 2027 році і замінить Escape та Lincoln Corsair, виробництво яких завершиться до кінця 2025 року. Крім того, Ford розробляє компактний кросовер на новій платформі, який, ймовірно, з’явиться до 2028 року.

Електричний комерційний фургон E-Transit отримає оновлення в 2026 році, коли його виробництво перенесуть на новий завод в Огайо. Тим часом класична версія Transit залишиться важливим продуктом для комерційних клієнтів.

Mustang залишиться ключовою моделлю для Ford, і компанія планує представити кілька нових варіантів, включаючи чотиридверне купе Mach 4 та версію для бездоріжжя у стилі Baja. Ці моделі мають з’явитися на ринку до кінця десятиліття і підсилити позиції Mustang як одного з найпопулярніших спортивних автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!