Забуті Tesla: сотні нових автомобілів покинуті в Флориді серед зарослих трав (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Забуті Tesla: сотні нових автомобілів покинуті в Флориді серед зарослих трав

Сотні припаркованих Tesla, що розташовані на зарослому полі, можуть виглядати як сцена з постапокаліптичного фільму, але це реальність, а не декорації. Ці покинуті електромобілі були виявлені біля сервісного центру Tesla у Тампі, штат Флорида, і їх VIN-номери свідчать про те, що вони практично нові.

Фотографії, що стали вірусними, були опубліковані в розділі TeslaModel3 на Reddit користувачем на ім’я Ерік. Перевіривши VIN-номери, він виявив, що автомобілі були виготовлені в квітні та травні 2024 року. Більшість з них – це оновлені моделі Tesla Model 3 та Model Y, які оснащені нестандартними колесами та різнокольоровими інтер’єрами, що не використовуються у серійних версіях.

Реклама

Коментатор на ім’я fixuerrors звернувся до місцевого сервісного центру і дізнався, що це поле використовується як тимчасовий склад для нових Model 3. Здається, компанія не має достатньо місця на основних об’єктах у Флориді та Орландо, що змусило її шукати додаткове місце для зберігання автомобілів.

Імовірність того, що ці автомобілі, які простоюють під сонцем, потраплять до покупців, є дуже низькою. Не виключено, що вони можуть залишитися в цьому полі до кінця своїх днів, оскільки попит на електромобілі продовжує знижуватися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!