Volkswagen обмежить зарядку електромобілів до 100% в США і запровадить штрафи

Час читання: < 1 хв.
0
Volkswagen обмежить зарядку електромобілів до 100% в США і запровадить штрафи

Мережа швидких зарядних станцій Electrify America, що контролюється американським підрозділом Volkswagen Group, планує ввести нові обмеження для користувачів своїх терміналів в рамках експерименту. За словами президента компанії Роберта Барроси, користувачі зможуть заряджати свої електромобілі лише до 85% від повного заряду батареї. Ті, хто залишатиме автомобіль на зарядній станції довше, ніж необхідно, будуть сплачувати додаткову плату.

Ця ініціатива спрямована на боротьбу з водіями, які надмірно затримуються на зарядних станціях без потреби. Сучасні зарядні станції постійного струму здатні швидко заряджати акумулятор до 80%, але зменшення швидкості заряджання на останніх 20% є суттєвим.

Реклама

Роберт Барроса пояснив, що оскільки електромобілі ще новинка для багатьох американців, не всі розуміють, що заряджання до 100% на потужних терміналах не є необхідним. Тому Electrify America планує обмежити заряд до 85% на десяти найбільш завантажених станціях у Каліфорнії. Якщо водій не звільнить місце протягом 10 хвилин після досягнення цього рівня зарядки, з нього буде стягнуто 40 центів за кожну наступну хвилину.

Як зазначає Carscoops, завантаженість мережі Electrify America може бути також пов’язана з угодами компанії з автовиробниками, такими як Hyundai і Mercedes-Benz, які пропонують своїм клієнтам безкоштовне заряджання. Це привертає увагу багатьох користувачів.

Electrify America була заснована групою Volkswagen наприкінці 2016 року як частина компенсації за Дизельгейт, з початковими інвестиціями в розмірі 2 мільярдів доларів. Кілька років тому Siemens придбав міноритарну частку в компанії. Сьогодні мережа налічує понад 890 станцій з терміналами потужністю до 350 кіловат у 47 штатах США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!