Audi заявила про уповільнення переходу на електромобілі

Час читання: < 1 хв.
0
Audi заявила про уповільнення переходу на електромобілі

Audi оголосила, що в найближчі кілька років планує розширити і модернізувати свою лінійку гібридних автомобілів, оскільки перехід від автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння до електромобілів затягнеться довше, ніж очікувалося.

Хоча Audi все ще має на меті повністю перейти на електричні моделі до 2033 року, компанія вирішила поступово розширювати асортимент своїх електромобілів, одночасно зберігаючи гібридні та паливні автомобілі у своїй актуальній лінійці.

Реклама

Інші компанії, такі як Mercedes-Benz, BMW, Ford, BYD, Kia та Stellantis, також нещодавно заявили про свою довгострокову прихильність до гібридних технологій. Генеральний директор Audi Гернот Делльнер зазначив, що стратегія компанії добре підготовлена на наступне десятиліття, передбачаючи, що наступні десять років стануть перехідним періодом від паливних автомобілів до електромобілів. Він визнав, що гібридні моделі, що підключаються, набувають більшого значення, ніж очікувалося.

«У рамках Volkswagen Group ми дуже рано усвідомили важливість гібридів, що підключаються, і тепер бачимо, що міст до електромобілів довший, ніж ми спочатку думали», – сказав Делльнер.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!