Renault відновить модель, від якої відмовився рік тому

Час читання: < 1 хв.
0

Протягом останнього року автомобіль Renault Megane був припинений у продажу майже в усій Європі. Незважаючи на те, що модель зберігала свою актуальність протягом багатьох років, з моменту її дебюту в середині 90-х років, існування Megane тривало майже три десятиліття, пройшовши чотири покоління. Однак лише перші два покоління мали у своєму арсеналі триверну версію – Megane Sedan.

Раніше Renault використовував термін “купе” для позначення триверних модифікацій, а також для універсалів та кабріолетів, але зараз вирішив використати це комерційне ім’я для одного зі своїх електричних кросоверів, при цьому зберігши оригінальний назву.

У Чеській Республіці Renault відповів на попит споживачів, які вимагали повернення класичного бензинового седана, і представив на ринку новий автомобіль під старою назвою Renault Megane GrandCoupe.

Для більшості покупців це велике відкриття, але автомобіль пропонує елегантний та спокусливий вигляд з більш спортивною лінією даху, оснащений LED фарами Pure Vision та характерними світловими «клаптиками» ДХВ у формі літери «C».

GrandCoupe оснащений колесами з легкого сплаву діагоналлю від 16 до 18 дюймів та технологічним інтер’єром із двома цифровими екранами: панеллю приладів на 10 дюймів та мультимедійною системою на 9,3 дюйма.

GrandCoupe – компактний автомобіль, але з одним з найбільш містких багажників у своєму класі, об’ємом 550 літрів при звичайному положенні сидінь і до 1783 літрів при складених задніх спинках.

Renault Megane GrandCoupe виробляється в Туреччині, Бурсі, і доступний тільки з одним бензиновим двигуном 1.3 TCe потужністю 140 к.с., який можна вибрати з механічною коробкою передач на шість ступенів або з автоматичною коробкою EDC з подвійним зчепленням на сім ступенів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!