Новини

Автомобілі Tesla уникатимуть великих швидкостей: Маск відповів на заклики власників своїх машин

Share

Іноді саме маленькі деталі можуть мати значний вплив, і власники Tesla будуть приємно здивовані чутками про можливе додавання функції “уникнути шосе” в систему навігації. Цю інформацію передав сам Ілон Маск у одному зі своїх повідомлень. На форумі Teslarati зазначається, що генеральний директор Tesla відповів позитивно на запитання одного з коментаторів про можливість додавання цієї функції до майбутніх оновлень. Маск підтвердив, що це можливо, і перейшов до іншої теми.

Незважаючи на те, що це ще не остаточне підтвердження, що функція буде додана найближчим часом, це викликає позитивне збудження серед користувачів. Додавання функції “уникнути шосе” до Model 3 або Model S не є складним завданням, особливо враховуючи, що Apple та Google Maps пропонують її уже деякий час.

Tesla нещодавно анонсувала кілька нових функцій, які порадують власників. Дві найбільші – це повернення функцій Smart Summon і Banish (Autopark) на автомобілі в найближчі місяці після того, як вони були видалені при переході на моделі без ультразвукових датчиків.

З оновленням програмного забезпечення 2024.20 автомобілі покращилися за ніч завдяки удосконаленням системи HVAC, новим можливостям адаптивних фар та покращенням у Tesla Arcade. Останнє трохи засмучує, оскільки компанія нещодавно оголосила, що прибирає підтримку Steam на нових Model S та Model X через оновлення апаратного забезпечення.

Незважаючи на анонси нових функцій, власникам Tesla варто вгамувати свої очікування щодо термінів їх появи, поки компанія вирішує власні проблеми. Цей рік виявився важким для Tesla, починаючи з найгіршого за останні роки звіту про доходи за перший квартал. Масові звільнення та судові позови також не додали оптимізму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Tesla

Останні записи

Mercedes-Benz планує збільшити інвестиції у двигуни внутрішнього згоряння

Автовиробник Mercedes-Benz не скорочує інвестиції в двигуни з внутрішнім згорянням, а навпаки, планує їх збільшити.…

30.06.2024

Десятки тисяч Volkswagen Golf та Atlas викликали величезні проблеми у власників

Volkswagen Group of America оголосила про відкликання 84 432 автомобілів моделей Golf і Atlas, випущених…

30.06.2024

Перші зображення нового суперкара Toyota з’явилися в мережі

Один з найнеймовірніших японських суперкарів останніх років, розроблений Toyota, наближається до свого дебюту. Це серійна…

30.06.2024

З 16 липня певні водії можуть втратити права: кого це стосується

В Україні з 16 липня деякі категорії громадян можуть бути обмежені у праві керувати транспортним…

30.06.2024

Став відомий запас ходу нового електромобіля Skoda Elroq 2025

Компанія Skoda офіційно представила свій перший повністю електричний кросовер Elroq, який планується випустити у 2025…

30.06.2024

Рестайлінг Mercedes-Benz S-Class: прогноз змін у дизайні

Штутгартський автогігант Mercedes-Benz готується до випуску оновленої версії свого флагманського седана S-Class, який представив у…

30.06.2024