Вживані електромобілі виявилися дешевшими за вживані автомобілі з ДВЗ

Час читання: < 1 хв.
0
Вживані електромобілі виявилися дешевшими за вживані автомобілі з ДВЗ

За даними, зібраними аналітичними компаніями, минулого року ціни на вживані електромобілі були в середньому на 25 відсотків вищими. Нині вони впали на вісім відсотків.

Середня ціна купівлі вживаних автомобілів залишається значно вищою за ціни, що існували до пандемії, але не всі автомобілі однаково зберігають свою вартість. Згідно з новим дослідженням iSeeCars, розрив між старими автомобілями, що працюють на бензині, і старими електромобілями не демонструє жодних ознак уповільнення.

У травні різниця в середній ціні між вживаними електромобілями та бензиновими автомобілями збільшилася до найбільшого розриву – 8,5 відсотка – різниця в 2657 доларів.

Минулого місяця середній вживаний електромобіль коштував 28767 доларів, А середній бензиновий автомобіль – 31424 долара.

Це різке падіння порівняно з минулим роком, коли у червні 2023 року вартість старих електромобілів була на 25 відсотків вищою, або в середньому на 8000 доларів. більше, ніж у їх бензинових аналогів. Середня ціна електромобіля становила 40783 долара, А бензинового автомобіля – 33469 доларів. За даними iSeeCars, ціни на електромобілі неухильно падали в середині минулого року, стабілізувавшись останні кілька місяців 2023 року, а потім знову прискорившись у лютому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!