Компанія BMW готується до великого оновлення влітку 2024 року

Час читання: 2 хв.
0
Компанія BMW готується до великого оновлення влітку 2024 року
Компанія BMW готується до великого оновлення влітку 2024 року

Буквальн вчора у компанії BMW стався справжній прорив – баварці представили нове сімейство 3-Series, оновили 5-Series та анонсували розширення моторної гами дизельними варіантами. Однак на цьому нововведення не закінчуються.

Так, BMW 2 Active Tourer отримає низку нових опцій з липня 2024 року. Наприклад, до базових моделей буде додано функцію підігріву сидінь для водія та пасажира. Також буде запропоновано «Паркувальний асистент Професіонал» як опцію.

Інноваційний пакет для моделей 2 Active Tourer, X1 та X2 тепер включатиме «Асистент водіння». Пакет «Комфорт» буде розширено активними сидіннями та електричними регулюваннями з функцією пам’яті для водія та пасажира. Пакет M-Sport для X1 і X2 включатиме внутрішнє та зовнішнє дзеркало з логотипом, що проектується на поверхню. Опція бездротової зарядки телефону для BMW 2 Active Tourer тепер буде доповнена підставкою, що підсвічується.

Системи BMW iDrive 8.5 та 9.0 будуть покращені. Окрім нових мов, буде оновлено візуалізацію голосових команд. Система також зможе пропонувати навчальні відео. Крім того, з’являться нові ігри, наприклад, щоб розважитися під час заряджання автомобіля.

Для моделей 7-Series, iX і 5-Series буде доступний новий режим “Silent Mode” у “ConnectedDrive Store”, який допоможе зосередитися на водінні. Моделі X1, X2 і 2 Active Tourer із системою 9.0 також отримають цю функцію в рамках передплати BMW Digital Premium.

Хмарна навігаційна система у версії 8.5 надаватиме інформацію про парковки та місця для відпочинку вздовж маршруту. Для повністю електричних та гібридних моделей відображатимуться зарядні станції з інформацією про доступність. Фільтри, налаштування та програма «My BMW» будуть оптимізовані.

З липня 2024 року моделі BMW X5 і X6 оснащуватимуться «Асистентом водіння» у стандартній комплектації, включаючи попередження про зміну смуги з активним поверненням на смугу, попередження про перехресний рух ззаду з функцією гальмування та попередження про вихід з автомобіля. Система попередження про виїзд зі смуги наразі реагує і на зустрічний транспорт.

BMW XM отримає нові можливості для індивідуалізації Будуть доступні нові 23-дюймові легкосплавні диски у дизайні «зіркова спиця» кольору Jetblack. Модель Label Red тепер можна буде замовити в дев’яти нових кольорах кузова, включаючи Isle of Man Grün metallic, Sao Paulo Gelb uni та Dravitgrau metallic. Інтер’єр Merino буде представлений у двох колірних варіантах.

BMW також розширює моторну лінійку 5 Series Touring, додавши версії з гібридом, що підключається. Версія 530e з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач та повним приводом потужністю 299 к.с. буде доступна і для седана за стартовою ціною 67450 євро.

BMW 540d також отримає 48-вольтову гібридну технологію Mild Hybrid із системною потужністю 303 к.с. і максимальним моментом, що крутить, 670 Нм. Ціна складе 69050 євро для седана і 71050 євро для універсала Touring.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!