Фанати Camry вимагають від Toyota повернути двигун V6: створена петиція

Час читання: < 1 хв.
0
Фанати Camry вимагають від Toyota повернути двигун V6: створена петиція
Фанати Camry вимагають від Toyota повернути двигун V6: створена петиція

Минулого року відбулася прем’єра нового покоління седана Camry, в якому Toyota вирішила відмовитись від мотора V6 на користь гібридної лінійки. Це дуже не сподобалося деяким шанувальникам моделі, які сповнені рішучості змусити компанію повернути 4-двері колишній двигун. Причому настільки, що навіть утворили петицію.

Втім, поки що ініціатива не отримала великої підтримки. На момент публікації цього матеріалу вона зібрала лише 103 підписи.

Реклама

За словами автора петиції, фанати згодні на те, щоб залишити гібридну Camry, але у дев’ятому поколінні цієї моделі має повернутися бензиновий двигун V6.

Незважаючи на активні дії з боку фанатів Камрі ймовірність того, що Toyota піде у них на поводі і поверне під капот свого популярного седана мотор V6, мінімальна.

Тенденція до зменшення розмірів двигунів раніше спонукала Toyota позбутися V6 навіть у таких позашляхових моделях як Tacoma і 4Runner, так що говорити про Camry тут не доводиться.

Більше того, на користь того, що петиція не увінчається жодним практичним успіхом, говорить відсутність шестициліндрового двигуна в гамі 4-дверки Crown. При поверненні у Camry V6 більш висококласний седан навряд чи захоче задовольнятися актуальними чотирициліндровими двигунами, але інші для нього не передбачені конструкцією.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!