Ford посів перше місце з виробництва та експорту автомобілів у США

Час читання: < 1 хв.
0
Ford посів перше місце з виробництва та експорту автомобілів у США

Компанія Ford знову довела своє лідерство в автомобільній промисловості США, ставши номером один за кількістю вироблених автомобілів, експортованих машин і кількістю працівників з погодинною оплатою праці. Ці дані було опубліковано у звіті S&P Global Mobility за 2023 рік.

Ford виробив понад 1,8 мільйона автомобілів у США, що на 130 тисяч більше, ніж у іншого виробника. Основний внесок у цей успіх зробили моделі F-150 та Maverick , а також електромобіль Ford F-150 Lightning , який впевнено конкурує на ринку електромобілів.

Крім того, компанія експортувала 260 тисяч автомобілів, зібраних у США, в інші країни, і на виробничих потужностях працюють понад 57 тисяч «погодинних» працівників. Ford також продовжує створювати робочі місця по всій країні, включаючи майбутній завод Blue Oval City у Теннессі, де найм розпочнеться у 2025 році.

Незважаючи на успіхи, компанія стикається і з проблемами. Торік Ford очолив список за кількістю відгуків автомобілів, а системи автономного керування BlueCruise стали причиною кількох гучних аварій, що привернуло увагу влади. Електромобільний підрозділ Ford також зазнав значних збитків цього року через зниження попиту на електромобілі, що призвело до великих знижок на моделі Mustang Mach-E та F-150 Lightning .

Проте Ford не збирається відмовлятися від свого електричного майбутнього, незважаючи на тимчасові труднощі, і робить ставку на гібридні автомобілі, які демонструють відмінні результати продажу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!