Новини

Майбутнє вже близько: названо термін, коли електромобілі завоюють планету

Share

Нове дослідження показує, що значна частина населення розглядає можливість купівлі електромобіля протягом трьох-п’яти років у міру зниження незручності та зростання попиту.

Дослідження стверджує, що майже половина всіх покупців автомобілів на даний момент не розглядають покупку електромобіля. Ці споживачі, позначені у дослідженні як «Скептики», розглядають лише автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння (ДВЗ). Однак компанія Cox Automotive вважає, що з поліпшенням технологій, зниженням цін і розвитком мережі зарядних станцій по всій території США 54% цих «Скептиків» можуть стати такими, що «розглядають електромобілі» протягом трьох-п’яти років.

Ізабель Хелмс, віце-президент з досліджень та ринкової аналітики в Cox Automotive, вважає, що недавнє зниження інтересу та уповільнення зростання продажів електромобілів є нормальними.

“Хоча ми бачимо уповільнення зростання продажів електромобілів та зниження інтересу, ми вважаємо, що це частина нормальної кривої зростання, а не кінець історії”, – сказала Хелмс. «Ми залишаємося оптимістичними щодо довгострокового майбутнього продажу електромобілів в Америці, оскільки багато Скептик сьогодні до кінця десятиліття серйозно розглядатимуть можливість купівлі електромобіля. З покращенням інфраструктури, освітою та технологічними інноваціями та покращеннями ми віримо, що продажі електромобілів продовжать зростати у довгостроковій перспективі». 

Очікується, що інтерес до електромобілів продовжуватиме зростати протягом наступних 10 років, і до 80% нинішніх «Скептиків» можуть стати такими, що «Розглядають електромобілі». Cox Automotive вважає, що до цього часу більшість активно розглядатимуть купівлю електромобіля, нового або старого. Це призвело до висновку, що в період з 2026 по 2028 рік близько 79% продажів нових і вживаних автомобілів будуть припадати на електромобілі. Ця цифра може зрости до 90% до 2033 року.

Більшість нинішніх «Скептиків» чекають на покращення запасу ходу, збільшення терміну служби батареї, технологічних досягнень та підвищення надійності. В даний час Tesla залишається найбільш розглянутим виробником електромобілів у США, за нею слідують Ford. Аналітики відзначають, що з 2021 року Toyota, Hyundai та Kia також помітно збільшили свою впізнаваність та інтерес до своїх електромобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Новий Opel Mokka став гібридом

Новий компактний кросовер Opel Mokka отримав гібридну версію. Opel продовжує розширювати модельний ряд гібридів, доповнивши…

16.06.2024

Toyota займає друге місце після Volkswagen за обсягами продажів у Європі

Досягнення статусу бренду №1 у Європі, обігнавши Volkswagen з продажу нових автомобілів, «не є ключовою…

16.06.2024

Вартість вживаних електромобілів знижується значно швидше, ніж бензинових авто

Ціни на вживані електромобілі знижуються значно швидше, ніж на бензинові автомобілі. Однією з головних причин…

15.06.2024

Названо найкращий середньорозмірний пікап у 2024 році

Як і у випадку з усім, що завгодно, думка людей про кращі пікапа сильно розрізняється…

15.06.2024

Jaguar представив нове покоління F-Type

Jaguar завершив свою епоху виробництва спортивних автомобілів, випустивши останній екземпляр з родини Jaguar F-Type на…

15.06.2024

Електромобілі в США втрачають популярність серед споживачів

Дослідження від McKinsey&Co виявило несподівані дані: 46% американських власників електромобілів розглядають варіант переходу назад до…

15.06.2024