Ford EcoSport готується до повернення на ринок Європи у 2025 році

0
103
Ford EcoSport готується до повернення на ринок Європи у 2025 році

Ford EcoSport, який залишив порожнечу в сегменті компактних кросоверів у багатьох країнах після свого відходу з ринку, нарешті повертається. Розробка нового покоління йде повним ходом, і є надія, що бренд відновить конкурентоспроможність у категорії з 2025 року. Нова модель буде пропонуватися як у бензиновій, так і в повністю електричній версіях з метою збільшення обсягів продажів.

Повернення EcoSport особливо важливе в Європі, де кросовер допоможе Ford компенсувати зняття з виробництва таких ключових моделей, як Fiesta та Focus. Варто зазначити, що EcoSport вже продавався в Європі у своєму попередньому поколінні і досяг дуже задовільних комерційних результатів, з річним обсягом продажів близько 50 000 одиниць. Виробництво відбувалося на заводі в місті Крайова в Румунії.

Наразі виробництво зосереджено на заводі у Валенсії в Іспанії. Ford вже підтвердив, що на цьому заводі буде вироблятися “нова багатопотужна модель”, не розкриваючи жодних подробиць. Загадково, це наступний EcoSport. Термін “мультиенергетична” означає, що буде доступний цілий ряд силових установок, включаючи гібридні та повністю електричні версії.

У європейському портфоліо Ford Ecosport 2025 позиціонується нижче Puma і, як зазначалося вище, повинен досягти високих обсягів виробництва, особливо на тлі зниження попиту на електромобілі. Для цього він буде пропонуватися за конкурентною ціною, зокрема, на рівні з Dacia Duster, одним з найбільш продаваних позашляховиків в Європі протягом багатьох років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!