Mercedes-Benz відкликає eSprinter, щоб повернути їм гальма

0
80
Mercedes-Benz відкликає eSprinter, щоб повернути їм гальма

Mercedes-Benz оголосив про відкликання електричних фургонів eSprinter 2024 модельного року, проданих на ринку США. Причиною відкликання є помилка в програмному забезпеченні блоку управління ESP, яка призводить до електричного збою підсилювача гальм і активації обмеженого рівня резерву системи. У цій ситуації для зупинки автомобіля необхідне підвищене зусилля на педалі гальма.

Проблема була виявлена під час стандартного тестового запуску в січні 2024 року, після чого компанія почала виправляти помилку, одночасно продовжуючи виявляти потенційно уражені автомобілі. За даними Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США, було виявлено три версії програмного забезпечення ESP, які містять помилку в роботі резервного рівня. Автомобілі, що зазнали впливу, були виготовлені в період з 21 березня по 8 квітня для американського ринку.

Mercedes-Benz заявляє, що після 9 квітня збій у програмному забезпеченні більше не виникає, а для всіх наступних автомобілів була випущена виправлена версія програмного забезпечення. Власники постраждалих автомобілів будуть повідомлені до 1 липня, а дилери Daimler Van USA – до 10 травня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!