Відбувся офіційний дебют оновленого Mercedes-Benz S-Class 2025 року

0
264
Відбувся офіційний дебют оновленого Mercedes-Benz S-Class 2025 року

Mercedes-Benz вніс мінімальні зміни у зовнішній вигляд і значно збагатив внутрішнє оснащення свого флагмана S-Class . Останній рестайлінг спрямований на посилення комфорту та технологічного оснащення, що робить цей розкішний седан ще привабливішим для покупців.

Зовні зміни залишаються непомітними, але тепер клієнти можуть вибрати нові кольори кузова – металік Verde Silver або Velvet Brown . У салоні автомобіль отримав стандартні зручні підголівники для передніх сидінь та покращений інтерфейс MBUX , який тепер включає сервіс RIDEVU від Sony Pictures Entertainment для потокового перегляду відео, включаючи бібліотеку фільмів прямо зі шкіряного салону. Також з’явилася можливість відтворення відеоконтенту через YouTube.

Інтерфейс MBUX став інтуїтивно зрозумілішим. Наприклад, пропозиції щодо паркування тепер розташовані у зручнішому місці. Для клієнтів із США доступна нова послуга «передстановка для цифрового ключа автомобіля», сумісна з пристроями Android . Оновлений S-Class також отримав стандартний комплект MBUX Entertainment Plus та OLED-дисплей у центрі.

З нового модельного року компанія додала оновлений EQS із традиційним виглядом та збільшеною батареєю. В області безпеки модель W223 отримала нову функцію нагадування про наявність пасажирів, яка активується та деактивується під час відкриття задніх дверей.

Програма кастомізації Manufaktur розширена для S-Class , пропонуючи 12 ексклюзивних кольорів кузова. У салоні можливі різні варіанти оздоблення, включаючи оббивку з натуральної шкіри Nappa з алмазною стібкою та вставки з відкритої пористої деревини волоського горіха або чорного лакованого дерева. Кожен елемент Manufaktur переважно виготовляється вручну командою з 250 фахівців.

Mercedes поки не оголосив ціни на оновлений S-Class , але очікується, що перша партія оновлених моделей надійде в автосалони у серпні. Хоча останній рестайлінг і був легким, німецький автовиробник обіцяє суттєвіше оновлення у 2026 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!