Новини

Оголошено старт продажів оновленого Toyota Yaris Cross у Європі

Share

Toyota анонсувала оновлення свого популярного кросовера Yaris Cross , який тепер став доступним з посиленою гібридною силовою установкою потужністю 130 кінських сил. Нову версію було представлено через чотири роки після виходу моделі на ринок, що стало чудовим приводом для невеликого оновлення.

Yaris Cross отримав низку технічних та візуальних покращень. Серед ключових новацій – оновлена ​​інформаційно-розважальна система Toyota без фізичних кнопок, керована через сенсорний екран розміром від 9 до 10,5 дюймів. Також перероблені вентиляційні грати, що додає інтер’єру свіжості та сучасності.

Нова версія гібридної силової установки Hybrid 130, оснащена 1,5-літровим трициліндровим двигуном і потужнішим електромотором на 14 кінських сил і 44 Нм крутного моменту перевершує попередню модель Hybrid 115 . Це робить новий Yaris Cross більш чуйним та динамічним на дорозі.

Цінова політика Toyota теж зазнала змін: модель Yaris Cross Hybrid 115 тепер коштує щонайменше 33 195 євро, тоді як стартова ціна Hybrid 130 починається від 39 295 євро. Топова комплектація Executive , доступна для версії Hybrid 130 , включає 12,3-дюймову цифрову панель приладів, клімат-контроль на дві зони, спортивні сидіння і змінені радіаторні грати.

Крім того, до лінійки повернувся і  GR Sport з більш спортивним дизайном, а також Launch Edition, яка пропонує оббивку сидінь зі штучної шкіри, аудіосистему JBL та проекційний дисплей.

Очікується, що оновлений Toyota Yaris Cross з’явиться у європейських дилерів у другій половині травня. Це оновлення, безумовно, надає новий імпульс моделі, поєднуючи у собі перевірену надійність та новітні технологічні рішення, роблячи Yaris Cross ще більш привабливим вибором для покупців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Toyota

Останні записи

BMW готує відразу кілька гучних прем’єр, які будуть представлені вже найближчими днями

Захід Concorso d'Eleganza Villa d'Este, який пройде найближчими днями, ознаменується для баварського автовиробника BMW цілою…

20.05.2024

Volvo XC60 новий головний конкурент Tesla Model Y

Майбутній електромобіль Volvo EX60 буде оснащений акумулятором великої ємності з надшвидкою зарядкою і інноваційним автопілотом,…

20.05.2024

Шеф-дизайнер BMW показав тизер унікального концепту для Villa d’Este 2024

Домагой Дукеч, голова дизайнерського відділу BMW , представив перший тизер нового концепт-кара, який буде показано…

20.05.2024

Китайці готові затьмарити Toyota RAV4 у Європі (фото)

Китайський автовиробник BYD , відомий своїми електромобілями Dolphin і Seal, готується до європейських продажів своєї…

20.05.2024

У Мережі показали відео з новим Hyundai Palisade 2026 року

Нове покоління Hyundai Palisade 2026 вперше з'явилося на відео з включеними фарами. Кросовер, відомий під…

20.05.2024

Чому водії отримують чужі штрафи і чи можна їх не оплачувати

Чому водіям можуть приходити чужі штрафи за перевищення швидкості Часом власники авто стикаються з несправедливістю,…

20.05.2024